YRITYSTIETOA

MK Core Drilling on Kehusmaan veljesten johtama yritys. Perheyrityksen tuoma tiivis johtoryhmä päätti, että asiat tullaan tekemään meillä huolellisesti sekä turvallisesti. Turvallisuus ei ole pelkästään ihmisten huomioimista, koska työskentely tapahtuu useasti luonnossa. Tämä periaate muovasi yritystä merkittävää asiaa kohti.

LAADUKAS TYÖSKENTELY HUOMIOI YMPÄRISTÖN

Kairausolosuhteiden muutokset vaatii työkaluilta paljon. Pitkäjänteinen kehitystyö kairauslaitteiston sekä toimintastrategian parissa on tuonut laatustandardit joita noudattamalla MK Core Drilling on tehnyt itsestään jokaisen tilaajan unelma yhteistyökumppanin.

 

Kaikissa kairauslaitteissamme on ympäristöystävällinen leveä kumitelasto, joka mahdollistaa siirtymisen myös huomattavan pehmeisiin kohteisiin. Kumitelaston ympäristöön jättämä painauma on lähes olematon.

NÄYTTEET TARKASTI YHTEISTYÖSSÄ DEVICON KANSSA

DeviCore BBT

REFLEX ACT3

Suunnattunäyte Reflex ACT3 eli suunnattujen näytteiden laitteella pystytään määrittelemään kallion sisällä olevan halkeaman/raon suunta, toisin sanoen se missä asennossa kivinäyte on ollut.

DeviFlex

 

 

 

DEVIFLEX

DeviFlex laitteella mitataan kairareiän suuntaa eli minne päin reikä on taipunut/kääntynyt lähtösuunnasta (ylös/alas, oikealle/vasemmalle). Laite on Ei-magneettinen eli mittaus voidaan suorittaa kairausputkien sisällä.