REFERENSSIT

Pahtavaara Rupert Finland Oy

 

MK Core Drilling on suorittanut sekä maanpinta-, että tunnelikairauksia Rupert Finland Oy:lle. Kairausurakoissa suoritettiin kairausta sekä kaivosalueella, että malminetsinnässä.

MK Core Drilling on osoittanut kaikessa toiminnassaan kiitettävää ammattitaitoa ja tehokkuutta. Lisäksi MK Core Drilling on osoittanut avoimuutta, joustavuutta ja nopeaa uuden teknologian omaksumista, sekä suurta huolellisuutta ja siisteyttä kaikessa toiminnassaan. ”

Jari Ylinen
Senior Geologist Rupert Finland Oy

 

Natura 2000 projekti

 

”Suomi on tunnettu erittäin taitavista ammattilaisista sekä kokoneista yrityksistä timanttiporausalalla eikä MK Core Drilling tee tässä poikkeusta. Turvallisuus, selkeys ja puhtaus pystyttiin säilyttämään huolimatta muuttuvista olosuhteista ja aikatauluista loistavan kommunikoinnin avulla ja kaikki tämä tekee työskentelystä heidän kanssaan helppoa. Veden kierrätys ja porauksen keräysjärjestelmät herkillä luonnonalueilla yhdistettynä nopeaan poraustahtiin ja taloudellisuuteen sekä laskutuksen virheettömyyteen tekee heistä täydellisen yhteistyökumppanin tutkivaan kairausprojektiin. Voin lämpimästi suositella MK Core Drillingiä”

Nick Cook
President, Mawson Resources

 

AgnicoEagleAgnico Eagle Malminetsintä

 

Agnico Eagle:n malminetsintä on tilannut kairausta MK Core Drilling:ltä Kittilän alueelle vuonna 2014.

Yhtiö suoriutui urakastaan kiitettävästi sekä ajallisesti, että laadullisesti. Erityistä kiitosta ansaitsee yhtiön joustava ja välitön reagointi malminetsinnän joskus nopeastikin muuttuviin suunnitelmiin. MK Core Drilling osoitti olevansa myös avoin keskustelulle ja tilaajan toiveita huomioon ottava yhtiö. Osoituksena sitoutumisesta työhön ovat esimerkillisesti hoidetut kairauspaikat ja kulkuväylät.”

Markku Kilpelä
Malminetsinnän päällikkö
Agnico Eagle Finland

endomines-logo

 

 

 

gold fields