REFERENSER

Pahtavaara Rupert Finland Oy

”Mk Core Drilling har genomfört både mark-och tunnelgrävningar för Rupert Finland Oy. Borrning utfördes både i gruvområdet och i prospektering.

Mk Core Drilling har visat lovvärd professionalism och effektivitet i all sin verksamhet. Dessutom har Mk Core Drilling visat öppenhet, flexibilitet och snabbt antagande av ny teknik, samt stor omsorg och renlighet i all sin verksamhet. ”

Jari Ylinen
Senior Geologist Rupert Finland Oy

Natura 2000 project 2017-2018

”Finland är känt för sina högkvalificerade yrkesmän såväl som företag i full storlek inom industrin för diamantborrning och MK Core Drilling är inget undantag. Säkerhet, tydlighet och renlighet upprätthölls trots förändrade förhållanden och scheman genom utmärkt kommunikation och allt detta gör det enkelt att arbeta med dem. Vattenåtervinnings-och borrinsamlingssystem i känsliga naturområden kombinerat med snabb borrningstakt och ekonomi och korrekthet av fakturering gör dem till en perfekt partner för undersökande borrprojekt. Jag kan varmt rekommendera MK kärnborrning”

Nick Cook
President, Mawson Resources

AgnicoEagle
Agnico Eagle malmprospektering beställde 2014 borrningsarbete i Kittiläregionen av MK Core Drilling.

Företaget genomförde arbetet berömligt både tids- och kvalitetsmässigt. Vi är särskilt tacksamma för att företaget smidigt och omedelbart har reagerat på snabba planändringar som prospektering ibland innebär. MK Core Drilling har visat sig vara ett företag som gärna diskuterar och som tar hänsyn till kundens önskemål. Ett bevis på företagets engagemang är de föredömligt skötta borrningsplatserna och trafiklederna.

Markku Kilpelä
Chef för malmprospektering